Hlavní obsah
Článek

Kluka a ani pána prý pořád nemá a věnuje se práci. Tohle aspoň tvrdí moderátorka TopStar magazínu Eva Perkausová (30). Sexy blondýnce se nám moc nechtělo věřit, ale co už. I prázdniny prý trávila single, a dokonce se nevypravila ani na dovolenou.

"Opravdu jsem nikde s nikým nebyla. Jen pracovně na Kapverdách nebo na natáčení Pevnosti Boyard, a tam jsem si trochu oddechla. A pak jeden den s kolegyně z Primy na Slapech, to byla taková dámská jizda, protože jsme se jely podívat za naší dramaturgyní," popsala nám.

A co tedy celé léto dělala? "Snažila jsem se věnovat sama sobě, protože přece jen ta práce v televizi obnáší to, že dostávají zabrat vlasy a pleť, tak jsem se je snažila dát dohromady, včetně zdravé výživy a takových věcí, než mě začnou zase líčit do televize," svěřila.

S Evou jsme se potkali na koncertu pro Kapku naděje věnovanému propagaci dárcovství kostní dřeně, tak nás zajímalo, zda je na tom s dárcovstvím ona sama. "Ještě jsem nedala ani krev, ale jsem s problematikou obeznámená, určitě bych chtěla. Ještě jsem neměla příležitost, ale daruju ji ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám