Hlavní obsah
Článek

Marianu Vojtkovi (51) se o prázdninách tak stýská po muzikálu Fantom opery, který se začne v GoJa Music Hall opět uvádět od 15. září, že si na vystoupení vybírá aspoň písničky, které jako tajemný Fantom na jevišti zpívá. Jinak tomu nebylo ani na vyhlášení soutěže Muž roku, kde vystupoval.

"To je pravda, protože už máme poslední čtyři měsíce, kdy se bude hrát. 15. září začínáme, to zároveň náš producent oslaví svoje narozeniny, a poslední krásné sváteční představení budeme mít 18. prosince. Pak už nastoupí nový muzikál Ples upírů, tak doufejme, že majitelé licence ve Vídni usoudí, že se budu hodit i do něj a schvalovací proces dopadne dobře," věří Marian. "Snad budu zase ten hlavní hrdina, tak už to nějakou dobu se mnou jde," dodal.

S Marianem jsme se delší dobu neviděli, tak nás zajímalo, jak prožil prázdninové volno. "Měl jsem zabookovaných pár dovolených v Chorvatsku, ale pak jsem to musel rychle stornovat. Já jsem totiž taková zvláštní povaha. Když není po mém v určitém smyslu a v určitých tématech a někdo mi oponuje v něčem, o čem jsem si jistý, že to tak není, tak s takovým člověkem nemůžu sdílet dovolenou. Jsem z toho trošku smutný. Nejde ani tak o to, že jsem přišel o ty peníze, ale protože jsem byl navnaděný, že si budu užívat moře. No, tak jsem si zapnul topení v bazénu a užil si to tam, protože větší část léta nebyla moc teplá," prozradil nám.

Protože jsme se bavili už v soukromí, víme, že Marian dvěma různým blondýnám zrušil dva zájezdy do Chorvatska. Tak nás ještě zajímalo, kolik ho to nakonec stálo. "To nemůžu říkat, nejsou to velké částky, je to na pár jogurtů. Ale štve mě to, že to nevyšlo. A když se dva až tři lidi nesejdou na jednom, co by chtěli, tak já se seknu," nechtěl pitvat, kolik storno poplatky stály, Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám