Hlavní obsah
Článek

Praha, 28. července - Největší a nejmasovější akce v roce - to je Jack Daniel´s presents Burgerfest. Startujeme 10. a 11. září na Výstavišti v Holešovicích. Loni se snědlo na 60.000 porcí masa a letos to bude opět mazec!

Populární burgerové legendy se sjedou z celé České republiky, Evropy ale i USA, aby našim vytříbeným jazýčkům ukázaly, jak chutná Amerika v jejich osobitém podání.

Když už je řeč o Americe, bezpochyby k ní patří americká nezávislost a jaký jiný druh alkoholu si člověk vybaví, když se řekne nezávislý životní styl? Jedině Jack Daniel’s - ikona americké Tennessee whiskey a hlavní partner Burgerfestu. Přijďte tam, kde žije Jack a zároveň oslavte jeho 150. narozeniny.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Letošní ročník Burgerfestu představí nabídku variací na téma burger například z Itálie, Švédska, Slovenska či Maďarska. Na své si samozřejmě přijdou i vegetariáni, milovníci sladkostí a to i v lákavé formě alkoholové zmrzliny pro dospělé.

Kromě nejrůznějších variací na téma burger masových i vegetariánských burgerů, barbecue si zakladatel Burgerfestu Zdeněk Střížek připravil pro oslavence opravdovou smršť nezávislé chuti: „V nabídce už dlouhá léta máme burger se sladkou omáčkou Jack Daniel’s Honey, který je velmi oblíbený především u dámské populace. Letos jsme se rozhodli Jackovi popřát tím, že vytvoříme burger pro opravdové drsňáky se srdcem na dlani. Přemýšlel jsem nad silnou hovězí chutí a vytvořil omáčku s kombinací demi-glace a Gentleman Jack whiskey,“ s tím, že burger není po slabé povahy, ale ochutnat ho mohou i osobité ženy, zapíjet by se měl nejlépe klasickým nebo Gentleman Jackem.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Na akci se budou účastnit již podruhé v řadě hvězdy YouTube a mistři amatérského grilování BBQ Pit Boys ze Spojených států, letos to bude ještě zajímavější, protože přijedou jejich fanoušci z celého světa a předvedou něco málo ze svého umění.  Během pátého ročníku festivalu proběhne také soutěž o fungl nový Harley Davidson Street 750 a můžete tu najít i poslední barel Jack Daniel’s s hodnotnou cenou uvnitř. Více informací o soutěži zde.

„Jsme rádi inspirací pro ostatní, ale Burgerfest je jen JEDEN! Jsme zřejmě tak populární, že nás každoročně kopíruje více a více pořadatelů. O prvenství nás však už nikdo nepřipraví a BBQ Pit Boys taky nikam jinam nepřijedou. A víte co? Konkurence je motor, který nás nutí posouvat se dopředu. Takže vlastně není co řešit protože my, v hovězí věříme.“ uzavírá s úsměvem Zdeněk Střížek.

Aktuální informace o festivalu najdete zde.

Další články

Načítám