Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stěhujete se, zařizujete domácnost, potřebujete nový nábytek? Koukněte se na super tipy z e-shopu MT nábytek. Dnes tam začíná tradiční Slevobraní, během kterého pořídíte veškeré vybavení do bytu i domu se slevami až 65 %. Mají pro vás výběr z více než 9 400 modelů za skvělé ceny a k tomu včasnou dopravu i spolehlivé služby prověřené zákazníky. Neváhejte, mimořádná akce trvá jen od 1. do 7. září.

Černobílá romantika v ložnici za více než sympatickou cenu. Pro vaše hezčí noci i rána

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užívejte si chvíle plné lásky i odpočinku obklopení nábytkem z ložnicové sestavy Veria. Díky výběru velikosti postele i typu matrací si ji dokonale přizpůsobíte svým potřebám. V šatní skříni se zrcadlem a komodě vždycky pohotově najdete něco oslňujícího na sebe, k tomu všemu dostanete 2 noční stolky a ložnici máte kompletní. Tomu se říká opravdu chytrý nákup! Dříve za: 17 758 Kč.

I v malém obýváku dokážete velké věci. Zvlášť, když si v něm posvítíte úžasným nábytkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, moderní obývací stěna Armi dokáže i svítit. Jak? LED diodami, které dostanete na přání do prosklených vitrín. Světlé provedení dekoru se výborně hodí i do menšího pokoje, ve kterém si jednotlivé díly stěny poskládáte podle vlastních představ. Široký TV stolek unese každou obrazovku, skříňky vám poskytnou dostatek místa na vše potřebné. Doporučujeme. Dříve za: 10 898 Kč.

Spěte v klidu, když víte, že vaše dítě je v bezpečí. V bytelné posteli ho nic neohrozí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omezte riziko nočních úrazů vašeho zlatíčka na minimum. Pevná zábrana dětské postele Mauricius z masivu borovice ho udrží na matraci i při těch nejdivočejších snech. Na výběr máte z 8 barev, tím pádem bude lůžko perfektně pasovat i k vám domů. Úložné šuplíky, stejně jako pohodlnou matraci dostanete v ceně, takže dál nemusíte nic shánět. Super řešení pro váš klid. Dříve za: 9 118 Kč.

Nelekejte se po ránu před zrcadlem. V této koupelně budete vypadat každý den skvěle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po příchodu do koupelny vybavené sestavou skříněk Miriam se na sebe v zrcadle usmějete a vaše dny budou hnedle hezčí. Všechny hygienické potřeby, kosmetiku nebo ručníky budete mít vždy po ruce a díky odolným materiálům, kterým neublíží vlhko ani škrábnutí, se nenadřete s úklidem. Koupelna vám vydrží dlouhá léta a celou tu dobu bude sněhově bílá. Výborná trefa! Dříve za: 6 257 Kč.

Přes 9 400 modelů, slevy až 65 %, rychlá a spolehlivá doprava. Nakupujte nábytek chytře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kde dostanete oblíbený jídelní set zlevněný o 9 613 korun? Nebo rozkládací sedačku s křeslem levnější o 11 269 korun? A nebo atraktivní ložnicovou sestavu se slevou dokonce 15 183 korun? Jedině na Slevobraní u MT nábytek! K tomu tam na vás čekají tisíce dalších kousků nábytku do každé domácnosti za nevídaně nízké ceny, výhodné nákupy na splátky a další příjemná překvapení. Na nic nečekejte a ušetřete do 7. září tisíce korun!

Další články

Načítám