Hlavní obsah
Článek

Herec, moderátor a hudebník Jakub Prachař dnes slaví třiatřicáté narozeniny. Ještě než dosáhl na Kristova léta, prošel vnuk slavného herce Ilji Prachaře a syn herců Dany Batulkové a Davida Prachaře nejrůznějšími proměnami.

V roce 1997 debutoval před televizní kamerou v jedné z bakalářských povídek od Jana Hřebejka s názvem Past. Tehdy to byl štíhlý blonďáček s roztomilým kukučem. S touhle image to Jakubovi vydrželo hodně dlouho.

Několikrát změnil účes a rád experimentoval s barvami vlasů. Do povědomí veřejnosti se však dostal až díky četným seriálovým rolím. Namátkou jmenujme například Ulici či Horákovi. Postupně to Jakuba táhlo i do hudební branže.

Úspěšně hrál a zpíval v již zaniklé kapele Nightwork. Společně s Martinem Pyco Rauschem dále několikrát moderoval show Česko Slovensko má talent.

Média se o Jakuba (40) začala zajímat také v souvislosti s modelkou Agátou Hanychovou (38), se kterou se před třemi a půl lety oženil a vychovává s ní jejího syna z předchozího vztahu Kryšpína, jenž ho bere jako svého otce.

Během vztahu s Agátou Jakub v jednu chvíli značně přibral, později opět zhubnul, ale celkově oproti svým mladíčkovským letům zmužněl a jeho tvář zdobí drsnější strniště. Jak šel čas s Jakubem Prachařem si prohlédněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám