Hlavní obsah
Článek

Na letošním udílení Oscarů mohli tvořit tu nejobdivovanější dvojici. Když ovšem Alicia Vikander (27) převzala hereckou trofej za vedlejší roli ve filmu Dánská Dívka, Michael Fassbender (39), nominovaný za ztvárnění Steva Jobse, s ní nepózoval.

Slavný pár na počátku roku prožíval odloučení, které však netrvalo věčně. Švédská kráska a charizmatický Ir si k sobě opět našli cestu a společné fotky jsou důkazem toho, že jim pauza ve vztahu prospěla.

Alicia, která po Angelině Jolie (48) převezme roli žhavé archeoložky Lary Croft, s Magnetem z komiksové sci-fi ságy X-Men stačila před dočasným rozchodem natočit film The Light Between Oceans, díky němuž se možná oba sejdou na příštím oscarovém ceremoniálu.

Herci společně ztvárnili manželský pár, který žije po skončení první světové války v izolaci na pustém ostrově, kde střeží maják. Jejich vztah je však idylický jen do té doby, než se začnou neúspěšně pokoušet o početí dítěte. Premiéru The Light Between Oceans Alicia a Michael naštěstí prožijí opět jako pár a film pro ně nebude jen vzpomínkou na již neexistující lásku.

Reklama

Další články

Načítám