Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Monika Timková (33), která se proslavila díky pohádce Princezna a písař, už nějaký ten pátek chodí s hercem Jakubem Štáfkem ze seriálu Ulice.

Tomu teď půvabná herečka zavdala pořádný důvod k žárlivosti. Fotografové Timkovou zvěčnili společně s hereckým kolegou Tomášem Měcháčkem, který ji vezl na svém skútru.

Na tom by nebylo nic divného, protože společně hrají v rámci Letních shakespearovských slavností v představení Večer tříkrálový. Je možné, že Měcháček svou kolegyni jen svezl na Pražský hrad.

Jakmile však společně přijeli na Hrad, ihned předstírali, že k sobě vlastně vůbec nepatří. Timková se nedávno nechala slyšet, že je Štáfek značně pracovně vytížený. A to dokonce natolik, že spolu ani neplánovali společnou dovolenou.

S Měcháčkem teď možná tráví mnohem víc času. Možná by si ji Štáfek přeci jen měl víc hlídat. Obzvlášť, když ve zmiňované hře skončí Timková s Měcháčkem jako pár a na jevišti to mezi nimi vyloženě jiskří...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám