Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jste si, že největšími šoumeny posledního ročníku StarDance budou horkokrevný ital Emanuel Ridi, nebo vnadná divoška Miluška Bittnerová? Tak to jste na omylu. Super.cz mělo tu příležitost se setkat se soutěžícími připravované řady oblíbené taneční soutěže a nejvíce energie má prozatím  jednoznačně Ladislav Vízek.

A to je legendární fotbalista paradoxně nejstarším účastníkem. „Nikdy jsem tanci neholdoval a vždycky jsem se tanečníkům smál. Poté, co máme natrénované dva tance, jsem ale pochopil, jaká je to dřina. Během prvního televizního přenosu se tanečníkům omluvím. Fotbalisti jsou oproti tanečníkům flákači,” smál se slavný fotbalista.

Do poslední chvíle to ale vypadalo, že soutěž se bude muset bez tohoto energického důchodce obejít. Vízek totiž svou účast dlouho odmítal. „Byla to pro mě pocta, že si organizátoři vzpomněli na tak starý datum, ale já jsem se na to vážně necítil,” svěřil se nám pan Ladislav, kterého chodili producenti soutěže přemlouvat až do hospody. „Argumentoval jsem tím, že tam budu směšnej a tlustej. Jsem toho názoru, že by účast měla být ohraničena věkově a kilově, tedy do šedesáti let a sto kilogramů, já ani jednu z hranic nesplňoval,” říká fotbalová legenda. Nakonec ho v jeho negativním postoji zviklal kamarád Marek Eben. „Volal jsem mu o radu a on mě nakonec přemluvil. Šel jsem do toho kvůli němu.”

Tchán dalšího známého fotbalisty Vladimíra Šmicra by byl rád, kdyby díky dřině na parketu zhubl. „Potřeboval bych se dostat pod hranici sto kilo. Teď ještě nehubnu, protože na trénink dvou tanců máme čas. Pokud se mi to ale podaří a postoupíme, tak to začne teprve pořádná dřina, tak snad váha půjde dolů,” říká se zápalem Ladislav Vízek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám