Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první jsme vás o víkendu na Super.cz informovali o tom, že Lucie Křížková (39), známá pro některé spíše pod dívčím jménem Váchová, je podruhé těhotná. Modelce a moderátorce se dařilo radostnou novinu utajit až do pátého měsíce těhotenství.

To, že si Lucka střežila tuto informaci pro sebe a své nejbližší, mělo význam. „Nechtěla jsem naši radost šířit do světa dřív, protože před rokem jsem ve třetím měsíci potratila a teď jsem se hodně bála, aby se ta smutná zkušenost neopakovala,” svěřila se nejkrásnější Češka roku 2003 s intimní informací našemu portálu a dále uvedla: „Ale naštěstí je zatím vše v pořádku a doufáme, že v zimě budeme konečně čtyři.”

Když jsme si s Luckou na toto téma povídali, tak pochopitelně z naší strany padla otázka, jestli si s manželem nechali prozradit pohlaví miminka. „Chceme se nechat překvapit, pohlaví jsme si tedy prozradit nenechali,” říká Lucie, která má již čtyřletého syna Davida. „Davídek se na sourozence moc těší a každý den poslouchá bříško, co tam brácha dělá. Nepřipouští si, že by to byla holka,” směje se Lucie Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám