Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) nebyla jen jednou z dam ze šoubyznysu, jež zesnulý vizážista Ivo Špes, který spáchal sebevraždu, líčil. Jejich vztah byl mnohem specifičtější. V rámci travesty show, kde vystupoval, Marcelu totiž Ivo předváděl.

"Byli jsme přátelé a vždycky, když mne nalíčil na focení, tak jsem říkala: ‚Ivošku, ale takhle já nevypadám.‘ Vždycky to byla jiná ženská, krásná ženská a chtěla jsem, aby mě namaloval tak, jak vypadám. On odpovídal, že na to nikdo není zvědavý," vzpomínala Holanová.

"Byla s ním obrovská legrace a zažila jsem s ním jedno vystoupení na Letné, kdy bylo absolutně narvané šapitó a my spolu vystupovali. Tehdy jsem byla součástí jeho vystoupení já. Zpíval Ráno a já se k němu přidala. A můžu vám říct, že to mělo takový úspěch, že jsme sedmkrát přidávali. To není běžné," mínila zpěvačka.

"Bylo to strašně hezké. Vůbec je hezké, když vás někdo paroduje, ráda jsem se s ním sešla pracovně, ale i když to byla práce, tak to bylo zároveň přátelské setkání. Byly tam i vtipné chvilky, jak byl vysoký, a já se k němu přidala, tak jsem mu byla do pasu, tak vysoké lodičky jsem neměla," usmívala se nostalgicky.

Zpráva o Špesově smrti ji samozřejmě zaskočila. "Těžko se na to dá cokoliv říct. Je to opravdu velká škoda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám