Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Bubílková se krásně opálila během sedmitýdenní dovolené, kterou trávila u svého syna v kalifornském Los Angeles. Opálení předvedla v dost odvážných šatech, pod které si ani nevzala podprsenku. Protože jsme se ale potkali na finále soutěže Muž roku, probrali jsme i vztahy starších žen s mladšími muži. Sama by do toho ale prý nešla.

"Kalifornii jsem si užila, den jsem začínala v bazénu, i v Praze jsem na to navázala a šla jsem si do Podolí zaplavat. A tyhle šaty, které mám na sobě, mám už několik let ve skříni, ale musíte k nim být šíleně opálená, protože když jste bílá, vypadá to hrozně. Takže jsem je měla asi jenom jednou, protože když jsem opálená, tak zrovna nikam nejdu," řekla nám Bubílková.

A že si nevzala podprsenku? "Já se toho nebojím, jsem holka odvážná. A na mně nemá co viset," smála se paní Zuzana, která si svoji postavu pečlivě udržuje. "Stále si držím váhu padesát devět až šedesát kilo. Před prázdninami jsem měla jednašedesát, ale to už jsem vyplavala a jsem na svém," pochlubila se.

Když už jsme se potkali na finále Muže roku, zajímalo nás, co ona a muži, konkrétně mladší muži, jak je v poslední době moderní. "No, kdo zabere, ten vyhraje. Ale já bych mladého chlapa nechtěla. měla bych pocit, že to z jeho strany není upřímné. Ale nikomu to nemám za zlé, když má tu odvahu. Mám před sebou tu Demi Moore a Ivanu Trump, které měly o hodně mladší partnery. A paní Hana Gregorová má vlastně finalistu téhle soutěže, tak to možná ještě přehodnotím," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám