Hlavní obsah
Článek

Podle nejnovějších studií se ženy kolem 35 žijící jako single považují nejen za nejatraktivnější, ale jsou více uvolněné a uspokojují svůj sexuální apetit s muži z internetu.

Pocity nejistoty v posteli mizí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexualita je součástí naší osobnosti a doprovází každého člověka v nejrozmanitějších podobách po celý život. Je považována za základní potřebu, je ústřední součástí vlastní identity a životní energií, která působí tělesně, duševně i psychicky všech fázích lidského života. Pokud budeme věřit studiím, zdá se, že u žen kolem 35 let se přepne jakýsi vnitřní spínač, neboť v této životní fázi projdou pozoruhodnou proměnou: pocity nejistoty v posteli z větší části mizí a ony začnou řešit svůj sexuální život odpovídajícím způsobem.

Zájem o sex vzrůstá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svět žen se zdá být zralejší, silnější a sebevědomější, a ženy neustále objevují sama sebe tím, že otevřeně a přímo mluví o svých přáních, potřebách a touhách. A tak to pro zajímavost „dámám nad třicet“ klape v posteli obzvlášť dobře. Jelikož u žen do 35 let zájem o sex vzrůstá a poté dlouho na této úrovni setrvává, cítí se ženy atraktivnější, sexy a volné.

Sexuální rozkvět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tereza, 37 let, single, cítí se velmi uvolněně: „Od mého rozchodu se nacházím v sexuálním osvobozujícím rozkvětu! Dnes už mnohem lépe vím, jak moje tělo reaguje a co je pro mě v posteli důležité. Občas řeknu i ne, když můj protějšek vyžaduje praktiky, které mě nebaví. Od té doby, co se příležitostně scházím s muži přes TheCasualLounge.cz, mám opět víc chuť na sex, zacházím se svým tělem sebevědoměji a nemám již žádné poruchy orgasmu! Z tohoto vývoje jsem opravdu šťastná!“

Další články

Načítám