Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Málokdo si na dovolené dává úzkostlivě pozor na to, co všechno sní, o co se otře nebo kde si na pláži lehne. Už vůbec neřešíme, kdo před námi spal v hotelovém pokoji, kdo byl před námi na WC či zda zrovna ta naše pláž není ranní toaletou milovaných mazlíčků. Běžně si tak 80 % z nás přiváží dobře ukryté problémy, které nám tak skrytě ničí zdraví. Bohužel.

Neřešené přemnožené organismy nám zkracují život o 9 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi každého děsí představa, že v našem těle žijí různé druhy červů a parazitů. Bohužel tento problém se týká čtyř lidí z pěti. Nakazit se je velmi snadné. Stavíte si s dětmi na pláži hrady z písku? Hrabete v oblázcích? Dopřáváte si různé lahůdky plážových prodavačů? Na mikroskopické larvičky ukryté v zelenině, v zahrabaných výkalech nebo v rybách nemyslíme nikdo. „Bohužel normální člověk nemá ani tušení, kde se nakazil a jak dlouho už nežádoucí parazity v sobě hostí. Většina příznaků se totiž vždy zaměňuje za příznaky běžných nemocí a léčí se antibiotiky. Zbytečně,“ uvádí Adam Sýkora z nezávislého serveru antiparazitikum.cz.

Rychlá vyčerpání, alergie, tloustnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jsme ke svému tělu vnímaví a neléčíme všechno antibiotiky, je odhalení jednoduché. Larvy škrkavek prolézají celé tělo a vyvrtávají chodbičky ve všem, co jim přijde do cesty. „Po letech jsou nejčastěji odhaleny náhodným vyšetřením jater, kde vytvářejí velké cysty, nebo na vyšetření plic, kam se pacient dostane většinou až za nějakou dobu,“ uvádějí lékaři na antiparazitikum.cz. Přemnožení parazité vyžadují větší množství potravy. Více jíme, hubnutí není možné. Pokašlávání, ztráta energie, nekvalitní spánek nebo alergie. Cítíme se hlavě unaveni, někdy až vyčerpaní. Při masivnějším přemnožení cítíme až bolesti.

Redukce parazitů přináší úlevu. Nezbytná součást očisty těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je pravda, že lidé vyhledávají vlastní odčervení čím dál častěji a preventivně. Většinou dohromady se svými mazlíčky. Ti jsou zdaleka nejčastějšími přenašeči. Larvy však najdeme velmi často na kořenové zelenině a v salátu. Co s tím? Máme tady léky na předpis nebo v lékárnách klinicky testovaný doplněk stravy proti externím agentům. Od 15. září tam přibude přírodní směs extraktů Parasic, který umožňuje podstatně zvýšit naši obranyschopnost. Kromě huminových kyselin a ořešáku využívá extrakt kurkumin, jehož struktura je velmi podobná léku pentamidin, který se proti parazitům používá od války. V součinnosti s extraktem z černuchy seté tak Parasic působí nebývale širokospektrálně a šetrně.

Nepropásněte akci po dovolené!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parasic bude v lékárnách za cenu 790 korun. Aktuálně ho však lze již získat na stránkách výrobce za zaváděcí, téměř poloviční cenu (platí u objednávky 2 kusů a pouze do vyprodání šarže klinické studie). Působí proti externím agentům (biologicky činným působkům). Celkově také pomáhá udržovat zdravá játra především kontrolou zánětlivých reakcí v těle. Selen dále pomáhá imunitnímu systému. Na celkovou detoxikaci a odčervení je ten nejlepší čas. Skoncujte s vleklou únavou a bolestmi. Připravte se na podzim s maximální obranyschopností a nepropásněte omezenou zaváděcí akci před uvedením do lékáren.

Další články

Načítám