Hlavní obsah
Článek

Popová diva Beyoncé (34) prožila mimořádně úspěšný večer po boku princezničky Blue Ivy. Zpěvačka naprosto ovládla udílení MTV Music Awards, kde bodovala v osmi kategoriích.

Lepší přijetí nového alba Lemonade si Beyoncé snad ani nemohla přát. Úvodní singl Formation se díky videoklipu setkal s takovým úspěchem, že mu v hudebním šoubyznysu nikdo nemohl konkurovat. Beoyncé díky němu posbírala nejvíce trofejí včetně hlavní kategorie Video roku, kde porazila Adele (35), Justina Biebera (30) i Kanyeho Westa s jeho kontroverzním počinem Famous plným nahých celebrit.

Dosud byla nejúspěšnější sběratelkou MTV Music Video Awards Madonna (58). Poslední dvacátou trofej však získala už v roce 1999 a poté nastala éra mladší konkurence. Beyoncé jich má po aktuálním úspěchu ve své sbírce 24, čímž popovou královnu připravila o prvenství.

S jedenácti nominacemi byla slavná zpěvačka jasnou favoritkou. Na ceremoniál, z něhož dle očekávání odešla jako největší hvězda, si přivedla dcerku Blue Ivy. Ta oblékla mini róbu ve stylu princezny a sladila se s maminkou, jejíž model připomínal ledovou královnu. Tohle dítko se ve světě šoubyznysu určitě neztratí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám