Hlavní obsah
Článek

Svérázný módní styl pořádně zkomplikoval život zpěvákovi a kytaristovi punkrockové kapely Green Day Billie Joe Armstrongovi (39). Toho totiž bez milosti vyhodili z letadla v kalifornském Oaklandu jen proto, že měl příliš nízko spuštěné kalhoty. Svým 162 tisícím fanoušků to na Twitteru oznámil sám muzikant.

„Právě jsem byl vykopnut z letadla společnosti Southwest, protože mé kalhoty byly příliš nízko! Co to je za kravinu? To není žert!“ napsal evidentně rozzuřený Armstrong.

Incident v amerických médiích popsala i producentka televize KGO-TV Cindy Qiu, která na palubě letu z Oaklandu do Burbanku byla také. Zpěvák podle ní nejprve odmítl požadavek posádky, aby si kalhoty nasadil výše. „To nemáte nic jiného na práci?“ odvětil.

Když pak steward žádost zopakoval, nazlobený Armstrong odsekl: „Jen se snažím dostat na své pos**né místo“. Poté byl z letadla vyveden.

Aerolinky Southwest na zpěvákův rozzlobený tweet záhy odpověděly. „Velmi nás mrzí vaše zkušenost z dnešní noci. Někdo z oddělení péče o zákazníky se s vámi spojí a řekne vám více,“ uvedla firma. Armstrong nakonec odletěl příštím spojem.

Související témata:
Green Day

Reklama

Další články

Načítám