Hlavní obsah
Článek

Herec Pavel Trávníček (73) nedávno s manželkou Monikou oslavil první výročí svatby. Protože ale Monika čeká miminko a v prosinci bude rodit, bujaré oslavy to rozhodně nebyly. Ale užili si to i tak. "Jeli jsme na místo činu, na letohrádek v Počátkách, dali jsme si tam oběd a bylo to příjemné," řekla Super.cz Monika.

"A já jsem řidič, takže jsem si nedal ani pivo. Takže teď společně abstinujeme," dodal Pavel. Pohlaví miminka už vědí, nechávají si ho ale pro sebe. Monika nicméně prozradila, že tuto část těhotenství už prožívá skvěle a cítí se dobře. "Ještě pracuju, chtěla bych tak do konce září. S herectvím pak seknu, pauzu si dám do června, ale pokud jde o produkční věci nebo smlouvy, tak budu pracovat neustále," svěřila.

Pavel už je zkušenější otec než prvorodička Monika a na svého dalšího potomka se moc těší. "Vždycky je to těšení a vždycky je to překvapení, hlavně je to zase další život na světě, tak je to hezké," dodal Pavel.

Na otázku, zda by chtěl být u porodu, ovšem odpověděl záporně. "To tedy moc ne. Chtěl bych být taková tichá zástěna opodál. Že bych musel být přímo u toho, tak to nemusím," přiznal. I když nám původně Monika nechtěla říct, co se jim narodí, nakonec vyšlo najevo, že to bude kluk.

"Ale když bude aspoň jako psychická podpora někde poblíž, bude to úžasné. Když to tedy zvládne a nebude zase někde hrát, protože termín máme před Vánocemi, kdy je největší sezóna," doplnila Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám