Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu už jedenáct let, co zpěváka Tomáše Savku napadli během silvestrovských oslav ve Starém Sedle na Sokolovsku. Tehdy měl na tváři patnáct stehů, rozbitou hlavu na temeni a pořezanou kůži na lopatkách. A jizva na tváři je stálou připomínkou tohoto incidentu.

Když Savka dorazil na Náchoda, kde byl jedním z porotců soutěže Muž roku, lekli jsme se, že se mu stalo něco podobného. Jeho obličej vypadal, jako by si s ním někdo při rvačce pořádně pohrál. Měl velký šrám na nose a ránu na čele zalepenou malými náplastmi.

Savka se nechtěl o svém zranění moc vybavovat, vymlouval se, že spěchá do poroty. Nakonec ale mezi dveřmi do náchodského divadla prozradil, že si tentokrát zranění způsobil sám.

"Je to vlastně pracovní úraz z Ostravy, kde v Národním divadle moravskoslezském zkouším nový muzikál Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť, kde budu hrát faraona, doslova do roztrhání těla. Je to vlastním přičiněním, proto o tom nechci moc mluvit," prozradil nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám