Hlavní obsah
Článek

No konečně! Česká Miss World Natálie Kotková (30) byla single už při soutěži krásy a hezkých pár měsíců po ní. Teď nám prozradila, že se v jejím životě objevil muž. Ještě to ale není tak horké, aby s ním dorazila na finále soutěže Muž roku, kam přijela s kamarádkou Českou Miss Andreou Bezděkovou (29).

"Oficiálně jsem stále ještě nezadaná, ale někoho jsem potkala. Není to tak, že bychom byli ve vztahu, ale tak nějak se seznamujeme. Nikdo neví, o co jde. Prostě s někým chodím ven," svěřila nám.

Kávičky nebo vínečka to ale nejsou. "On je takový aktivní, ještě aktivnější než já, takže to není o tom sednout si někam do restaurace. Spíš něco pořád podnikáme," prozradila.

S aktivním sympaťákem už mají za sebou měsíční odluku. "Byla jsem na takovém delším výletě, teprve před pár dny jsem přijela zpátky, tak uvidíme, jak to bude pokračovat dál. Vlastně jsme se neviděli skoro měsíc. Jenom jednou, a to byla hodinka, dvě. Takže taková rychlovka," vybrala trochu dvojsmyslné slůvko Natálka.

"Sakra, tohle jsem tím nemyslela," smála se s tím, že oněch pár chvil si vyšetřila mezi cestou do Španělska a poté rodinnou dovolenou na Tenerife.

Reklama

Další články

Načítám