Hlavní obsah
Článek

Když Josef Kůrka vyhrál 1. místo v soutěži Muž roku, nevypadal moc dojatě, i když prý byl překvapený. Prostě drsný bachař. "Jsem tvrďák, to je asi pravda. Ale viděl jsem plakat bráchu, tak to mě trošku dojalo," svěřil Super.cz těsně po svém vítězství.

S titulem Muž roku jsou spojené určité povinnosti. Josef si myslí, že jeho vztah s přítelkyní to ustojí, s prací už to tak nevidí. Nás zajímalo také to, jak je na tom s angličtinou, protože jej čeká mezinárodní soutěž Mr. International, a tam se bez ní neobejde. Loňský Muž roku Jakub Kraus dokonce v Česku celosvětovému vítězi, který přijel do Česka na finále, tlumočil.

"Angličtinu jsem měl od čtvrté třídy přes střední školu. Nemůžu říct, že bych mluvil jako rodilý mluvčí, to v žádném případě, ale mám ještě soukromou učitelku, ke které docházím na soukromé hodiny," prozradil.

Byl si tak jistý svým úspěchem v soutěži, že už se raději začal předem připravovat na mezinárodní kariéru? "Už předtím. Už na castingu jsem si říkal, že nehledě na tuto soutěž chci vypilovat angličtinu, protože v životě se to hodí," vysvětlil.

Ale že by toužil třeba po kariéře vězeňského dozorce v nějaké americké věznici, jak jsme nadhodili, to odmítl. "Chtěl bych, aby mi soutěž přinesla hlavně nějaké zajímavé zkušenosti, poznávání nových lidí a možná bych chtěl trochu nakouknout k herectví. Modeling mě vážně baví, ale herectví mě táhne o trochu víc," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám