Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) po prázdninách míří za modelingem do zahraničí. Zatím to vypadá, že první zemí, kde stráví více času, bude Řecko.

"Prázdniny jsem využila k tomu, že jsem nafotila spoustu nových fotek, z modelingu mám fotky, když mi bylo 16, tak chceme s mojí agentkou ukázat, že jsem také vyspěla. Už plánuji nějaké zahraniční cesty, uvažujeme o Řecku, že bych na dva tři týdny odjela. Uvidíme," řekla Super.cz Nikol.

A postaráno o ni bude skvěle! O Nikol se totiž bude starat super agentka. Krásnou Švantnerovou nově zastupuje Lenka Jochová, která pro svět modelingu objevila hvězdu Hanu Soukupovou a je také manažerkou manželky Tomáše Berdycha Ester.

Byli jsme u toho, když Nikol se svými kolegyněmi natáčela spot pro projekt Svět modelek. A Nikol se předvedla s o hodně světlejšími vlasy, než jak ji známe. Že by změna image?

"Na to, že jsem u moře byla jen jednou, tak mi neuvěřitelně vyšisovaly. Jako blondýnka bych asi úplně neprorazila. Hned po létě tam hodím tmavý přeliv a vrátím se ke své barvě. Nikdy jsem si vlasy nebarvila, maximálně přeliv. Zakládám si na tom, že jsem přírodní, a tak to zůstane," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám