Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) po prázdninách míří za modelingem do zahraničí. Zatím to vypadá, že první zemí, kde stráví více času, bude Řecko.

"Prázdniny jsem využila k tomu, že jsem nafotila spoustu nových fotek, z modelingu mám fotky, když mi bylo 16, tak chceme s mojí agentkou ukázat, že jsem také vyspěla. Už plánuji nějaké zahraniční cesty, uvažujeme o Řecku, že bych na dva tři týdny odjela. Uvidíme," řekla Super.cz Nikol.

A postaráno o ni bude skvěle! O Nikol se totiž bude starat super agentka. Krásnou Švantnerovou nově zastupuje Lenka Jochová, která pro svět modelingu objevila hvězdu Hanu Soukupovou a je také manažerkou manželky Tomáše Berdycha Ester.

Byli jsme u toho, když Nikol se svými kolegyněmi natáčela spot pro projekt Svět modelek. A Nikol se předvedla s o hodně světlejšími vlasy, než jak ji známe. Že by změna image?

"Na to, že jsem u moře byla jen jednou, tak mi neuvěřitelně vyšisovaly. Jako blondýnka bych asi úplně neprorazila. Hned po létě tam hodím tmavý přeliv a vrátím se ke své barvě. Nikdy jsem si vlasy nebarvila, maximálně přeliv. Zakládám si na tom, že jsem přírodní, a tak to zůstane," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám