Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenechte potomky smutnit, že prázdniny jsou pryč. Potěšte je hned na začátku školního roku parádním novým nábytkem v pokojíčku a usnadněte jim tak návrat do reality. Přinášíme vám 4 + 1 tip z nabídky e-shopu MT nábytek, kde mají stovky modelů pro prvňáky i puberťáky za více než příznivé ceny. K tomu rychlou dopravu, výhodné splátky nebo delší lhůtu na vrácení zboží. Kdo nakoupí, neprohloupí!

Jak udělat ze dvojek jedničky? Vašemu školákovi nejvíc pomůže pořádný psací stůl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby vaše dítě mělo ve škole lepší známky? Pořiďte mu psací stůl Poly 11 a učení ho bude bavit. Hodí se mu chytře řešené úložné prostory, stejně jako výsuvná deska nebo zadní zábrana proti pádu věcí za stůl. Odolný povrch bez potíží snese rozlitou limonádu i škrábnutí a snadno se čistí. Tak nechte potomka, ať si vybere barvy, a těšte se na jedničky v žákovské. Dříve za: 3 880 Kč.

Na prádlo, sešity i tajnosti. Praktická komoda najde uplatnění v každém dětském pokoji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do prostorných polic a šuplíků dětské komody Allarica 3 uložíte v podstatě cokoliv. Neutrální přírodní dekor s barevnými doplňky ve 3 variantách se neokouká ani po letech, naopak, díky moderní povrchové úpravě zůstane komoda stále stejně pohledná. Kromě úložných prostor dítě využije jako poličku i horní desku, ze které také lehce uklidí každou nečistotu. Super tip! Dříve za: 3 109 Kč.

Chytrý nábytek pro chytré děti, aneb když postel slouží nejenom na ležení a spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Postel je úžasná, matrace taky skvělá, mohu jen doporučit!“ chválí Zuzka K. Také její dítě si užívá spánek na šikovném lůžku Poly 18, které částečně nahradí i skříň. Kvalitní materiály s odolným povrchem hodně vydrží, jednoduše je udržíte čisté a zůstanou pořád stejně barevné. Zdraví dítěte i nábytek chrání ABS hrany a na výběr máte ze 2 kombinací barev. Není co řešit. Dříve za: 6 761 Kč.

Nač ztrácet čas sháněním nábytku. Kompletní dětský pokoj vám ušetří starosti i peníze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní školák chce být stylový a podle toho by měl vypadat také jeho pokoj. Představy mladých beze zbytku splňuje sestava nábytku Julien 5 s vychytanými úložnými prostory, stolem a komfortní postelí. Nechte dítě vybrat barvy úchytů dvířek i šuplíků, ať má pokoj originální. Z povrchů pak jednou za čas otře prach a vše bude jako nové. Výhodný nákup! Dříve za: 18 891 Kč.

Přes 500 modelů nábytku do dětských pokojů v tisících variantách. Zajásají holky i kluci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na spaní, na učení, na hraní i na ukládání všeho možného. U MT nábytek najdete veškeré potřebné vybavení do království vaší dcerky nebo synka. A je jedno, jestli máte doma batole nebo studenta. Z nepřeberného množství tvarů, barev a obrázků vyberete nový nábytek pro každého z nich. Tak využijte mimořádné zářijové ceny a těšte se z rozzářených dětských očí.

Další články

Načítám