Hlavní obsah
Článek

Herce Karla Dobrého známe z mnoha rolí ve spoustě filmů, naposledy se například objevil v nové pohádkové komedii Zdeňka Trošky Strašidla, kde si zahrál upíra.

Diváci mají tohoto charizmatického herce možnost vidět také v novém seriálu Mordparta, jenž na televizních obrazovkách poběží v neděli večer. Dobrý si zahrál hlavního podezřelého Viliema Bruknera, který je podezřelý z toho, že zavraždil nevěstu svého syna Davida (Igor Orozovič).

Mezi otcem a synem panuje vražedná nenávist, a tak není divu, že kriminalisté podezřívají právě otce. Na pohřbu synovy nevěsty dostane Karel Dobrý alias Viliem pořádnou nakládačku, kterou měl na svědomí i otec nevěsty v podání herce Pavla Nečase. Na její průběh se podívejte v naší video ukázce.

„Zemře mi tam manželka a já viním z její smrti svého otce, protože ho nesnáším. V roli syna jsem se snažil vymanit z otcova vlivu, byl jsem vychovávaný hodně pod tou otcovskou rukou. Jsem v seriálu takový ten mazánek, co měl všechno, ale zároveň se z toho snaží dostat pryč, takže z něj vznikne takový arogantní blbeček,“ popisuje komplikovaný vztah herec Igor Orozovič.

Natočit otcovražednou rvačku pomáhali i kaskadéři, náročná scéna zabrala skoro celý den a štáb i herci přitom museli snášet tuhý lednový mráz.

„Jsme s Igorem sice výškově rozdílní, ale já jsem už byl po jednom úderu na zemi a Igor coby můj syn mě pak už jen škrtil. S touto scénou nám radili kaskadéři, je to potřeba, abychom neudělali nějaký špatný pohyb a nechtěně si navzájem neublížili,“ prozrazuje Karel Dobrý.

Viliem končí s rozmláceným obličejem a zakrváceným nosem u výslechu, kde mimo jiné vyjde najevo, že nemá zrovna moc dobré alibi. Což je společně s jeho problémy s alkoholem docela špatná kombinace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám