Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezkušený mladíček ze Snowboarďáků už je definitivně minulostí. Vojta Kotek (36) už dávno vyrostl, zmužněl a teď už si troufne i na role alfa samců.

Večer se divákům představí v novém seriálu Mordparta, kde hraje vyšetřovatele Káju Plíhala, jenž nevynechá jedinou příležitost, jak si s holkou pořádně užít a vytřískat zní maximum pro své potěšení. Hned v prvním díle se mu však v hausbótu nedopatřením sejdou hned dvě slečny, což znamená velký problém.

Kája je specifický v tom, že se se s ničím a nikým moc nemaže. Když je třeba někdy potřeba použít nějaký ne úplně korektní postup nebo zapojit větší razanci a na někoho zatlačit, rád se toho ujme. Zrovna tak nemá vrásky z žádný lásky.

V pauze mezi sexuálními čísly Kája dává milence Lucce náramek a zamilovaně jí říká: „Líbí se ti? To je L jako Lucka, jako láska taky.“

Jenže do toho někdo začne bušit na dveře. „To je asi soused,“ lže Lucce a dál zůstávají v posteli. Jenže venku je další z jeho skalpů, Sofie. S Luckou se Kája chvíli snaží skrývat v naprosté tichosti za chatrnými stěnami hausbótu. Jeho vyzvánějící mobil, na který se rozzuřená Sofie zvenku snaží dovolat, ale prozradí vše.

Pro Lucii je v tu chvíli hajzl a chystá se odejít. Když otevřou dveře, dostane Kája od Sofie pořádnou facku a jeho reakce? Bez mrknutí oka říká: „Počkej, Sofčo, neblázni. Já jsem ti volal, že to dneska nejde.“

Sofie pak svůj vztek zaměří na Lucku, zabrání jí odejít a začíná rvačka, kdy obě dívky končí na zasněženém molu. Na jejich rvačku se můžete podívat ve videu. A co o své roli vyhlášeného proutníka říká samotný Kotek?

„Kája nemá co ztratit, nemá rodinu ani přítelkyni, může jít i do nebezpečných situací naplno. On ve svém životě ani nechce nic měnit, nechce se vázat. Bere to jako svou výhodu,“ říká Kotek s tím, že v civilním životě prý nemá s charakterem postavy nic společného: „Podobnost mezi námi je maximálně tak fyzická,“ uzavřel s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám