Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak o tomhle tanečním páru určitě ve StarDance hodně uslyšíme. Legendární fotbalový šikula Ladislav Vízek a usměvavá tanečnice Eva Krejčířová tvoří opravdu živočišný soutěžní pár, ze kterého energie na parketu jenom čiší.

Krejčířová už ve StarDance tančila s Ondřejem Brzobohatým i Mírou Bosákem, a tak má s populární soutěží velké zkušenosti.

A doslova nadšen musí být i Vízek. Vnadná Krejčířová patří k nejvíc sexy tanečnicím letošního ročníku.

A v šatičkách jí to sekne i na tréninku! Protože má silikonová ňadra, nemusí pod šaty nosit podprsenku, a proto i při těch nejdivočejších pohybech všechno zůstane na svém místě. Vízek je znám jako velký milovník žen.

A potrpí si i na mladší ročníky. Se sedmatřicetiletou přítelkyní Simonou má dceru Viktorku (3,5), z prvního manželství pak již dávno dospělou dceru Pavlínu. Eva Krejčířová (36) je tak téměř vrstevnicí jeho současné partnerky. Vízek navíc nepatří k žádným sucharům. Na parketu si uměl udělat legraci i ze svého soupeře, italského kuchaře Emanuela Ridiho.

Reklama

Další články

Načítám