Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trošku netradiční pohled na hvězdně obsazenou loď se naskytl paparazzi fotografům začátkem týdne na španělské Formenteře. Plavila se na ní totiž dcera Micka Jaggera Jade Jagger (44), bývalá modelka, která se v současnosti věnuje především navrhování šperků. Na svléknutí horního dílu bikin by ještě nebylo nic tak výjimečného, to spíš způsob, kterým si Jade svobodu vychutnávala. V těsné blízkosti vedle se totiž nenacházel jen její manžel Adrian Fillary, ale ještě další pár.

Záď byla dost úzká a dvojice očividně chtěly sdílet stejnou část lodi. Příliš prostoru k soukromí si tak vzájemně nedopřály.

Jade Jagger je druhým nejstarším potomkem Micka Jaggera, díky tatínkovi má ještě šest sourozenců a brzy přibude další. Jaggerova mladá přítelkyně Melanie Hamrick (29) je totiž v očekávání.

Její maminkou je Bianca Jagger, bývalá modelka a herečka z Nikaraguy. V dětství ji prý v The Factory často hlídával samotný Andy Warhol. Jade má tři děti, s bývalým spolužákem Piercem Jacksonem dcery Assisi Lolu Jackson (24) a Ambu Isis Jackson (20) a s Adrianem má dvouletého syna Raye Emmanuela Fillaryho. Porodila jej měsíc poté, co se stala babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám