Hlavní obsah
Článek

Dá se to nechápat, může se nad tím kroutit hlavou, ale to je asi tak všechno, co s tím jde dělat. Jedním z u českých dětí a teenagerů nejúspěšnějších mužů je 180 kilogramů vážící vulgární mladík říkající si FattyPillow. Vydělává tolik, že by mu i mnoho českých celebrit závidělo.

Čtyřiadvacetiletý rodák z Třebíče Karel Sivák, který dříve vystupoval pod přezdívkou Tlustej Kárl, vydělává hlavně na přímých přenosech (streamování videí), kolikrát mu během jednoho z nich fanoušci pošlou nadstandardní měsíční plat pro střední třídu. Měsíčně mohou jít jeho příjmy do statisíců, ročně do miliónů.

„Je to pro mě koníček, který mi vydělává peníze. Musím se hlavně pobavit. Když přijde odměna, jsem za to rád, ale nechci, aby se z toho stala povinnost. Nechci, aby se stalo, že bych vstal a dělal video jen s výhledem na zisk,“ říká s tím, že sledovaností přímých přenosů se dostal už i mezi první pětku streamerů na světě.

A čím to vůbec je, že začal být známý? „Byl jsem vidět. Jsem jiný a přišlo něco, na co nebyli doteď lidé zvyklí. Je to šou, hážu kolem sebe chipsy, dělám bordel se šlehačkou, i s mámou děláme různé vtípky. A to zaujalo,“ vysvětluje si svou popularitu u statisíců, ne-li miliónů 180 kilogramů vážící mladík. Od mala toužil být v televizi, takže si teď plní sen, spolupracuje s Primou, a dokonce už moderoval TopStar. Teď se zase objevil v kampani na uvedení druhé řady seriálu Fear of The Walking Dead televize AMC coby zombie.

Možná je to pro někoho s podivem, ale je zadaný. „Už od začátku mi přicházely vyloženě tisíce zpráv od holek, že mě všechny pomilují. Nejsem ale ten typ a vybral jsem si tu správnou. Přes rok mám přítelkyni. Fanoušci si o ní samozřejmě myslí, že musí být zlatokopka. Ale tak to není, přesto si z toho spolu ve videích schválně děláme legraci. Pro mě je to nejkrásnější holka na světě. Na to, jak vypadám, mám nejnádhernější holku,“ dodal FattyPillow.

Reklama

Další články

Načítám