Hlavní obsah
Článek

Nejen české ženy jsou ve světě oceňovány, ale i druhé, drsnější pohlaví. Po nedávném vítězství Tomáše Martinky v jedné ze světových soutěží pánské krásy dosáhl úspěchu i další Muž roku 2015.

Šestadvacetiletý vysokoškolák Jan Vurm, který nedávno dokončil magisterské studium sociální pedagogiky a bude z něj vychovatel, se vrátil z Indonésie, kde coby bronzový Muž roku 2015 zastupoval Českou republiku v soutěži Man Of The Year. A bodoval.

Stejně jako v Česku na soustředění soutěže i na ostrově Sumatra získal titul Sympaťák roku. Tady ale s nálepkou světový. „Měli jsme hodně nabitý program, účastnili jsme se vyvěšení vlajky k výročí nezávislosti Indonésie, navštívili jsme národní park Tesso Nilo, kde jsem si splnil celoživotní sen a nakrmil slona banánem. Dal jsem mu i pusu! Také jsme se setkali se studenty místní střední školy. Těch přidružených akcí a focení bylo strašně moc,“ říká Vurm, kterému cesta přinesla množství zážitků, z nichž bude čerpat celý život.

A protože o Evropany je v těchto končinách velký zájem, kdo ví, zda se brzy nedostaví nějaké ty zajímavé pracovní nabídky z tohoto koutu Země…

Reklama

Další články

Načítám