Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel diváky velmi negativně vnímaného Tomáše Zajíce z Ordinace v růžové zahradě 2 Braňo Holiček (31), kterého diváci znají také jako Honzu Dvořáka z Vyprávěj, se objeví v dalším seriálu.

Od pondělí se na obrazovkách Primy ukáže v seriálu Ohnivý kuře. Holiček dostal roli mladšího bratra kuchaře Mika (Jakub Prachař) Martina Beneše.

Zda se zrovna tihle dva herci podobají, posuďte sami. Holiček ztvární úspěšného mladého byznysmena, jenž umí i city přepočítat na peníze. K Mikovi zrovna moc velkou sourozeneckou láskou oplývat nebude.

Celý život s ním musel soupeřit a teď mu dává okázale najevo, že na rozdíl od něj něco skutečného dokázal.

"Tihle sourozenci se naprosto rozcházejí v pohledu na život. Mike je volnomyšlenkářský pohodář, zatímco Martin stojí nohama pevně na zemi a bezuzdně využívá všeho, co mu dnešní svět nabízí. Má hodně rád peníze, o které coby úspěšný podnikatel nemá nouzi. Částečně si k nim dopomohl vlastní šikovností a z velké části za ně vděčí svému otci, na jehož pomoc se může spolehnout. I v tom se liší od bratra, který si ke všemu musel dojít sám. Martin je navíc arogantní a nectí žádné morální zásady," řekl o své roli Braňo Holiček.

Maminku nesourodé sourozenecké dvojice hraje skutečná matka Jakuba Prachaře Dana Batulková. A tam už je podoba zajištěna nejen hereckým umem, ale i geny.

Reklama

Další články

Načítám