Hlavní obsah
Článek

Bývalý sporťák Michal Hrdlička (35) a Karolína Plíšková jsou zamilovaní až po uši. Úspěšná česká tenistka, která nedávno vyhrála turnaj v Cincinnati a touží po velkém úspěchu i na grandslamovém turnaji US Open, však neustále musí sklízet hořké plody Hrdličkova karlovarského opileckého skandálu.

Od té doby, co se Michal ve Varech opil a osahával přítomné slečny, totiž nemá na růžích ustláno. Řada fanoušků Karolíny Plíškové na Hrdličku nadává a nechápe, proč s ním Plíšková chodí.

Hrdličku ostatně nemuseli ani diváci na Nově, což byl jeden z důvodů, proč v televizi musel skončit. Plíšková se na sociální síti pochlubila zamilovanou fotkou s Hrdličkou, pod kterou se ihned vyrojila spousta negativních komentářů, což se tenistce pochopitelně nelíbilo.

Některé komentáře se totiž na adresu jejího milého vyjadřovaly hodně vulgárně, a tak Karolína většinu z nich smazala a označila všechny „hatery“ za závistivce.

„Myslím, že vám tady do toho nikomu nic není, ale já vím, závist,“ vzkázala všem antihrdličkovcům Karolína. Na to jí jeden z fanoušků napsal hodně výstižný vzkaz, který Plíšková nemusela mazat, protože byl sice drsný, ale slušný.

„Tak věřim slečno Karolíno, že Vám může leckdo závidět například krásu, zdraví, talent no i možná penízky, ovšem nechce se mi věřit, že by Vám někdo záviděl pana Hrdličku.“ Na to už Karolína nereagovala, ale na druhou stranu, pokud je s expřítelem Lucie Borhyové šťastná, tak ať má jakkoliv špatnou pověst, je to jen a jen její volba.

Reklama

Další články

Načítám