Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mick Jagger (80) ani po sedmdesátce nenechává nikoho na pochybách, čím si vysloužil pověst největšího kance šoubyznysu. Jeho o 44 let mladší přítelkyně Melanie Hamrick je v radostném očekávání. Pro frontmana Rolling Stones to bude v pořadí už osmé dítě.

Půvabná Melanie se zpěvákem, který je už i pětinásobným dědečkem, čeká první dítě. Jejich vztah trvá více než dva roky. Svou divadelní činnost, kdy vystupuje jako balerína například v Labutím jezeře, tak bude muset na čas přerušit.

S ohledem na počet žen, který prošel Jaggerovou náručí (údajně více než 4 tisíce) je dost možné, že po světě ve skutečnosti běhá mnohem víc jeho potomků. Oficiálně je ale otcem Karis Hunt Jagger (45), Jade Sheeny Jezebel Jagger (44), Elizabeth Scarlett Jagger (32), Jamese Augustina Jaggera (31), Georgie May Jagger (24), Gabriela Luka Jaggera (18) a Lucase Maurice Morada Jaggera (17).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám