Hlavní obsah
Článek

V českém šoubyznysu se zrodila nová láska, a to mezi hereckými kolegy ze seriálu Přístav Martinem Zounarem (56) a Betkou Stankovou (44). Původem slovenská herečka se u nás vepsala do povědomí diváků před patnácti lety rolí Bugyny v Renčových Rebelech. Dvojice údajně randí už několik měsíců a vztahem se na place netají.

„Jiskřilo to mezi nimi od prvních společných scén. Už jsou spolu několik měsíců,“ prozradil zdroj z Přístavu deníku Aha! a dodal, že někdy spolu přijíždějí nebo odjíždějí jedním autem.

Sympatie ze scénáře se tak přenesly i do jejich skutečných životů. Paradoxem přitom zůstává, že se sblížili díky Zounarově bývalé partnerce a matce jeho sedmileté dcery Claudie Simoně Brdičkové (39). Ta je totiž producentkou seriálu a Martina přesvědčila, ať v něm hraje. Stanková se se Zounarem poprvé ale setkala ještě mnohem dříve při natáčení Vyprávěj. Tam ale pověstná jiskra nepřeskočila. Herečka tehdy ještě žila s otcem své dcerky Janem Seidelem.

Zounar se Simonou se v minulosti několikrát rozešli a zase dali dohromady, jejich poslední rozchod prý ale proběhl v přátelském duchu a nyní dokonce bydlí nedaleko od sebe. Bývalá partnerka Martinovi dokonce prostřednictvím médií popřála, ať se mu daří v lásce a osobním životě.

Reklama

Další články

Načítám