Hlavní obsah
Článek

Španělský sál Pražského hradu bude již příští středu hostit 24 finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z téměř 40 zemí a její vítězové mají šance prorazit ve světovém modelingu.

I tento rok se v exkluzivní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Michaela Kocianová a Zuzana Stráská, česká vítězka světového finále 2014 Barbora Podzimková, české a slovenské topmodelky Linda Vojtová (38), Denisa Dvořáková, Adriana Čerňanová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a vítězka světového finále 2013 Eva Klímková.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. „Mám velkou radost z enormního zájmu dívek a kluků. I tento rok jsme vybírali z více než 7500 zúčastněných adeptů, kteří absolvovali castingy v obchodních centrech, přihlásili se přes sociální sítě anebo nám je představili vyhledávači nových tváří. Vybrali jsme 24 nových nadějných mladých lidí. Věřím, že vítězky a vítězové, které porota vybere, budou skvěle reprezentovat Čechy a Slovensko na světovém finále,“ věří prezident soutěže pro naše země Saša Jány. Na výběr se můžete podívat v naší fotogalerii, kde vám je jako první představujeme.

„Soutěž Elite Model Look se v roce 2005 stala odrazovým můstkem mé následné kariéry. Jsem ráda, že se po několika letech v pozici ambasadorky mohu i díky pozici čestné předsedkyně poroty podílet na výběru nadějných tváří modelingu,“ říká slovenská topmodelka Michaela Kociánová a vděčná za celosvětový úspěch díky této soutěži není sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám