Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dvou měsících prázdnin si mohla letos herečka Klára Melíšková (52) nechat jen zdát. Jedna z našich nejobsazovanějších hereček má za sebou natáčení filmové trilogie Zahradnictví Jana Hřebejka a v těchto dnech právě dotáčí scény v exteriérech. Navíc ještě během léta zkouší novou divadelní hru.

Na nějaký odpočinek si ale stále populárnější herečka našla čas. Podle našich informací strávila Klára dva týdny s kolegyní Lenkou Krobotovou na ostrově Lanzarote. „Byla jsem čtrnáct dní pryč u moře a ještě jedu na týden do Chorvatska,” prozradila nám své cestovatelské aktivity herečka, která žije s producentem Viktorem Taušem, bývalým partnerem herečky Evy Jeníčkové.

Jak to tedy Melíšková zařídí, aby nebyla v dalších záběrech filmové trilogie opálená?

„Dá se to zařídit. Musím se hodně mazat a na pláži trávit čas pod slunečníkem,” vysvětluje herečka a dodává: „Grilování na sluníčku mě stejně nikdy nelákalo. Pro mě je podstatné, že hlavně můžu plavat v moři.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám