Hlavní obsah
Článek

Jako by omládla o deset let! Kdysi lehce korpulentní zpěvačka Michaela Nosková (41) si vypracovala pro sebe i své fanoušky dost překvapivou postavu. Nejenže jí to zvedlo sebevědomí, navíc i opticky omládla. Mrkněte na fotky jejího hříšně pěkného těla, které už znovu obdivuje staronový přítel!

Loni trávila většinu léta v New Yorku, kde absolvovala kurz herectví. Letos stejnou dobu byla u moře v jakési letní chatě.

„Část léta jsem strávila na Krétě. Nejdřív jsem tam byla s kamarádkou a teď s dcerou,“ říká Míša, která sice najde čas i na válení se na pláži, ale zároveň na sobě tvrdě dře.

„Pravidelně běhám a hlavně jsem se zamilovala do pro mě nového sportu. Úplně jsem propadla wakeboardingu," pochlubila se zpěvačka.

Ta na Krétě čerpá síly. „Budu jich potřebovat hodně, čekají mě tři nové projekty. Budou velmi náročné. Od září hraji v muzikálu Sibyla v divadle Hybernia, do toho začne poslední sezóna muzikálu Mamma Mia!, který na Silvestra končí. Diváci si ho moc oblíbili a i nám bude chybět,“ svěřila se.

Reklama

Další články

Načítám