Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý akční bourák Steven Seagal ve středu přijal pozvání běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka (61) k návštěvě jeho venkovského sídla severně od Minsku. Stalo se tak mimo jiné k příležitosti hercova nedávného udělení srbského občanství.

Čtyřiašedesátiletá americká hvězda filmů Muž s cejchem smrti, Nico - víc než zákon, Těžko ho zabít, Přepadení v Pacifiku či Boeing 747 v ohrožení se dala s politikem do řeči a obdivovala i jeho vlastní zeleninovou a ovocnou produkci. Seagal ochutnal dokonce i mrkev a zapózoval s obřími melouny, které mu prezident věnoval na uvítanou.

Soudě podle hercových rozměrů ale zdravé stravě a střídmosti v reálu asi moc nedá. Od dob největší slávy bude mít o pěkných pár desítek kilo víc. Unikátní setkání hollywoodské hvězdy a státníka, který je označován za ‚posledního evropského diktátora‘ snímaly i televizní kamery. Loni pro změnu podobně hostil další podobnou návštěvu, kterou byl Gérard Depardieu, Toho zase učil, jak se správně seče kosou.

Související témata:
Alexandr Lukašenko

Reklama

Další články

Načítám