Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prsa jsou ženskou ozdobou a zbraní. Ale také zdrojem pochyb a nízkého sebevědomí. Také se někdy cítíte nepřitažlivě? Toužíte po plnějším dekoltu či pevnějších prsech? Nemusíte hned obhlížet plastické chirurgy – někdy stačí mnohem méně!

Správná podprsenka: Vaše cesta k dokonalému dekoltu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena je unikát. Každá potřebuje jiný střih i velikost podprsenky k tomu, aby vypadala a cítila se dokonale. Naštěstí existuje Astratex.cz, kde najdete nejširší výběr střihů a velikostí, takže ať jsou vaše ňadra jakákoliv, s pomocí Astratex.cz budou vypadat přesně tak, jak jste si vždy představovala. Podívejte se na celou nabídku a mrkněte i na průvodce výběrem podprsenky – tam zjistíte, jaký typ je pro vás ten pravý.

Hrajte si s optickým klamem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby byla vaše ňadra plnější? Chcete se pochlubit sexy žlábkem? Pak by vaše kroky měly vést do sekce Push-Upek. Tam narazíte i na luxusní Push-Upku Brillant Brassiere, která pomocí tvarované výztuže zvětší a vytvaruje jakékoliv poprsí. Řasení na hladkých košíčcích navíc přidá pár centimetrů i opticky, takže ji můžete směle obléknout i do ložnice. Vybírat můžete ze čtyř barev – zvolíte praktickou tělovou, tajemnou černou, něžnou bílou nebo sexy červenou?

Dokonale zakulacený tvar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajková Grand Bardotka zvýrazní vaše poprsí tak, že se na něj sama nebudete moct vynadívat. Speciální střih košíčků totiž prsa podpírá zespodu, tlačí je nahoru a maximálně zvýrazňuje horní linii ňader. Skvěle se hodí pro jakkoliv velká prsa a vždy je vytvaruje dokulata. To umí jen Bardotky! Tuhle krásku pořídíte ve třech barvách – v tělové, bílé a černé. Kterou vyberete?

Hladká Push-Upka: Vsaďte na ženské zbraně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit extra sexy? Vsaďte na upnutý top s hlubokým výstřihem! Ale nepokazte celkový dojem špatně zvolenou podprsenkou! Pod upnuté oblečení patří hladké košíčky, které nebudou strhávat pozornost od vašeho sexy žlábku. Hladká Push-Upka Stela díky optiky zvětšujícímu střihu a pěnovým Push-Up vycpávkám dodá ňadrům na objemu a vytvaruje je tak, že by byla škoda je ve výstřihu nevystavit! Jakou barvu zvolíte?

Bezpodmínečně sexy: Když vaše sebevědomí potřebuje záchrannou dávku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se budete cítit pod psa, měla byste mít v prádelníku připravenou okamžitou vzpruhu. Podprsenku tak sexy, že v ní budete absolutně neodolatelná. Pokud takovou nemáte, pořiďte si podprsenku Waves Half Bardot. Smyslně vyrýsuje horní linii ňader, podepře je a dokonale vyplní a zakulatí. Díky přepychovému vzhledu, saténu a luxusní krajce vaše sebejistota vyskočí do závratných výšin. Doplňte hlubším výstřihem a těšte se na obdivné pohledy!

Další články

Načítám