Hlavní obsah
Článek

Komu není rady, tomu není pomoci, že Lamare? Bývalá basketbalová hvězda Los Angeles Lakers a oficiálně stále ještě manžel Khloé Kardashian (39) Lamar Odom (36) koncem loňského roku jen těšně utekl hrobníkovi z lopaty, když po jedné návštěvě vykřičeného domu Crystal v Nevadě požil nepřiměřené množství drog i alkoholu a lehké ženštiny mu musely volat pomoc. Odom prodělal několik mrtvic, selhaly mu ledviny a upadl do kómatu. V nemocnici bojoval o život celé dny. A jak tento 208 centimetrů vysoký hromotluk tráví léto nyní? Ano, opět v hanbinci.

V době, kdy se incident uskutečnil, se s ním Khloé rozváděla. Poté, co se dozvěděla, že Lamar bojuje o život, strávila u jeho nemocničního lůžka několik dní a žádost o rozvod stáhla. Odom pochopitelně naslibovat hory doly.

Jenže ve středu v noci byl Odom se svou ochrankou opět spatřen v domě, kde spoře oděné dámy poskytují rozkoš. Tentokrát se jednalo o podnik SugarDaddys Gentlemens Club v newyorském Queensu. Pracovnice podniku se na bývalou sportovní ikonu sletěly jako vosy na med. Nakonec s ním odcházely dvě vnadné dámy, blondýnka a brunetka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám