Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Lepší nevěstu si princ William snad ani nemohl vybrat. Vévodkyně z Cambridge (34) je navzdory svému neurozenému původu už dávno plnohodnotnou členkou britské královské rodiny a lid ji miluje stejně jako Alžbětu II..

Kate zaměstnává péče o prince George a princezničku Charlotte, ale navzdory mateřským povinnostem si vždy udělá čas na podporu bohulibých projektů. Společně s manželem Williamem zavítali do města Luton, kde navštívili hospic, centrum pro mládež i místní továrnu na tepelná čerpadla.

Obdivovaný pár opět vyslechl obyčejné občany Spojeného království a sdílel jejich problémy. Během setkání s lidmi, kteří se vyrovnávají se smrtí svých blízkých, princ dokonce promluvil o tom, jak mu stále schází maminka Diana, od jejíž tragické smrti 31. srpna uplyne 19 let.

Vévodkyně svou štíhlou siluetu zdůraznila bílými šaty s modrými motivy vlčích máků. V modelu značky L.K. Bennett, jehož cena je necelých osm tisíc českých korun, to Kate tak slušelo, že by šaty mohla předvádět na molu i v katalogu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám