Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plný dekolt je u Kim Kardashian (43) samozřejmostí, ale sama letos nedávno přiznala, jakým kouzlem si dopomáhá k jeho pevnosti. Teď je ovšem jasné, že Kim žádné triky ani vylepšováky nepotřebuje. Jako by své dva potomky snad ani nekojila...

V mexickém letovisku Punta Mita se jí očividně zalíbilo, jelikož tam i tak zaneprázdněná celebrita, jako je Kim, pobývá už od minulého týdne. Však se také na první pořádnou dovolenou od porodu syna Sainta náležitě připravila. Shodila třicet kilogramů a přichystala si na každý den několik modelů. A pochopitelně jeden odvážnější než druhý. V tom posledním, ve kterém se nyní nechala fotit před vilou Casa Aramena Joeho Francise, kde je ubytovaná se svými dětmi i kamarádkami, dosud v Mexiku předvedla asi nejvíc.

Vysoce vykrojené kalhotky s gumou v pase a nápisem Supreme obohatila o ještě kurážnější vršek, který prostoru pro představivost už moc neponechal. Jestli ne doteď, tak tímhle už svou mladší sexy sestřičku Kylie (26) na oslavě jejích narozenin v Karibiku trumfla na celé čáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám