Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se naposledy setkali s Andreou Bezděkovou (29), tak nás velmi překvapila svým outfitem. Před kamery a objektivy fotoaparátů totiž nakráčela v plavkách, které měla překryté jen volným sportovním nátělníkem. Ten suploval úlohu šatů.

Na obranu České Miss by se mělo dodat, že v den natáčení vládly tropické teploty a rtuť teploměru vystoupala nad třicet, zároveň pak úřadující česká královna krásy právě započala ve fitness centru ve Velkých Popovicích tréninkový program před plánovaným odjezdem na mezinárodní soutěž krásy Miss Universe. Přesto ale působil její úbor zvláštně. „Chystám se ještě do vířivky, tak proto ty plavky,” nechala se slyšet Andrea, která měla za sebou už několik procedur.

„ Tak jsem tady, zapomněla jsem si sice cvičící kalhoty, ale nějaké těžké váhy bychom si dát klidně mohli,” vtipkovala Andrea. Na svou obranu držitelka titulu Česká Miss 2016 následně dodala: „Ne, to není můj styl. Když jsem na páse, tak jsem naopak navlíklá, aby se mi potily ruce i nohy a šlo to všechno rychleji.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám