Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Znal ho snad každý, kdo v českém šoubyznysu něco znamenal, většina jeho klientů a klientek je nyní šokovaná. Jak Super.cz již informoval, před pár dny spáchal sebevraždu vizážista Ivo Špes, podle přátel prý proto, že byl sám a cítil od okolí zradu. „Šlo o sebevraždu, pouštěl si výfukové plyny a udusil se,“ sdělil Super.cz zdroj obeznámený s vyšetřováním. Nyní o jeho skonu promluvil i sám „Nejvyšší“.

„V pondělí 22 srpna jsme v podvečerních hodinách obdrželi žádost Policie ČR o vyslání koronera k nálezu těla zemřelého v jedné smíchovské garáži. Okolnosti smrti vyšetřuje policie,“ uvedl pro Super.cz mluvčí pražské záchranky Dominik Horn.

Sebevražda Iva Špese bolí mnoho lidí, včetně Karla Gotta (†80).

„Nikdy na něm nebylo znát, že by byl smutný nebo že by jej něco trápilo. O to víc mě zpráva o jeho úmrtí překvapila a zasáhla. Byl milý a za každé situace dobře naladěný. A byl to právě on, kterého jsem jako jednoho z posledních vždy viděl před svým vstupem na jeviště. Jeho neustále dobrá nálada a veselá mysl mi pomohla a přenesla se na mě,“ uvedl v prohlášení Gott.

V posledních deseti letech patřil Špes k plnohodnotným členům jeho týmů, zúčastnil se prakticky všech turné Mistra. Kromě toho ale pracoval také s Ivetou Bartošovou, Evou Urbanovou, Ilonou Csákovou, Evou Pilarovou, Hanou Zagorovou, Marcelou Holanovou, Vendulou Pizingerovou a mnoha dalšími.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám