Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jamajskému sprinterovi Usainu Boltovi (30) jako by nestačil průšvih, který si přivezl z oslav tří zlatých medailí z olympijských her v Riu. Po divoké párty v jednom z tamních nočních podniků strávil noc se studentkou Jady Duarte. Jeho přítelkyně Kasi Bennett je ovšem asi i nadále poslední člověk, na kterého v bujarém veselí myslí. V podobném duchu se totiž nesla i nedělní noc v Riu i následné oslavy v Londýně.

V neděli Boltovi uhranula exotická tmavovláska, se kterou si vyměňoval tělesné tekutiny přímo uprostřed davu v klubu. V noci na středu, tedy po provalení jeho nevěry s dvacetiletou Duarte, už si v autě vezl úplně jinou spoře oděnou slečnu a ještě se zeširoka smál na fotografy, zatímco odbarvená blondýna už se viděla na jeho pokoji.

Bolt ale asi dobře ví, že mu bude odpuštěno. Alespoň to tvrdí jeho sestra Christine Bolt-Hylton (32). Kasi, s níž Usain randí dva roky, se s ním prý nerozejde, protože jsou prý oba moc zamilovaní...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám