Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Žádná idylka, ale vzájemná nenávist! Takhle by se dalo nazvat poslední kolo rozepří mezi podváděnou Dagmar Patrasovou (67) a Felixem Slováčkem. Zatímco Dáda připomínala Ivetu Bartošovou v jejím horším období, muzikant, který ji před národem ztrapnil neskrývanou nevěrou, říká, že už jí má plné zuby! Hlasujte v anketě na konci článku.

Vše se točilo kolem toho, že Felix měl údajně před časem slíbit Dádě, že na ni přepíše půlku vily, v níž žijí. Ostatně majetek měl být podle našich informací tím pravým důvodem, proč se Patrasová přes „výhrůžky“ zatím nerozvedla.

„Je to bohužel pravda, nepřepsal,“ řekla Dáda TopStaru a z jejího hlasu byla slyšet velká únava. „Vzhledem k tomu, že kandiduje na senátora, tak je to docela hustý, že nedodržel své slovo,“ tvrdí královna dětských srdcí.

Jenže její slova pěkně rozlítila vilného saxofonistu. „Tak taky ani nepřepíšu, co je to za blbost? Já si stejně budu žít, jak chci, nejsem přece d***l. Já jsem jí nic nesliboval. Já o tom vůbec nevím, že bych někdy něco takového vyslovil,“ bránil se Slováček. A pak na adresu ženy přidal pár velmi tvrdých slov.

„Říkám si, že ta moje žena musí mít nějakou divnou nemoc. Protože ona prostě jak něco vypije, tak obvolává všechny bulvární novináře. Vypráví jim úplné nesmysly. Možná moje žena trpí nějakou chorobou, že chce být pořád v bulváru, nebo já nevím. Že když tam chvíli není, tak si zase něco vymyslí a zase telefonuje, a já už toho mám plné zuby,“ tvrdí razantně.

Do redakce Super.cz Patrasová nikdy aktivně netelefonovala, a když už jsme se jí během aféry někdy dovolali, nikdy nepůsobila společensky unaveně. A Lucii Gelemovou si opravdu nevymyslela.

Je samozřejmě otázkou, kdo z páru má větší trápení s tím druhým. Jestli Patrasová se Slováčkem kvůli jeho nevěrám, nebo naopak on kvůli Dádině psychice a věcem, které v drsném prohlášení naznačil…

Co si myslíte o při Patrasové a Slováčka?
Je mi líto Dády
68,7 %
Je mi líto Felixe
4,6 %
Oba mají pravdu i svůj podíl viny
26,7 %
Celkem hlasovalo 33389 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám