Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Milan Peroutka na premiéře snímku Star Trek: Do neznáma tisknul k pohledné blondýnce Míše, na slavnostní premiéře dobrodružného filmu Ben-Hur vystřídala sympatickou krásku o několik generací starší dáma. Frontman kapely Perutě totiž vzal do kina svoji babičku Aidu Brumovskou.

Zřejmě i po této usměvavé dámě zdědil syn zesnulého bubeníka kapely Olympic umělecké geny, Brumovská je totiž spisovatelkou s širokým uměleckým záběrem a mimo jiné také napsala řadu písňových textů pro svou přítelkyni Evu Olmerovou. „Babička je ráda, že jsem ji konečně vytáhnul do společnosti. Dneska zrovna vzpomínala, že mě jako malého vzala do tohoto kina na 3D film, teď se to otočilo a beru já babičku,” říká hudebník, který s maminkou své maminky žije v jednom domě.

Kromě babičky ale hudebníka doprovázela ještě početná skupina mladých lidí. Peroutka rozhodně trhl rekord v počtu členů svého doprovodu. „Organizátoři mi dali možnost udělat soutěž o lístky na premiéru pro mých třicet fanoušků. Fandové měli na sociální sítě napsat důvod, proč se mnou jít do kina, a já jsem z nich vybral ty nejlepší vzkazy,” usmíval se nad celou záležitostí Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám