Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Courteney Cox (52) se v pondělí večer objevila v premiérovém díle nové řady pořadu o přežití Beara Gryllse (42) nazvaného V divočině s Bearem Gryllsem. Představitelka Moniky ze seriálu Přátelé povyprávěla o rozvodu s Davidem Arquettem i o tom, jak je těžké v hereckém byznyse stárnout.

Dvaapadesátiletá hvězda se populárnímu dobrodruhovi otevřeně svěřila, že lituje plastických operací, které v minulosti v touze po věčném mládí podstoupila. „Myslím, že je vytvářen velký tlak na to, jak vypadáte. Nejen kvůli slávě, ale už kvůli tomu, že jste ženou v tomhle průmyslu. Stárnutí není zrovna ta nejsnadnější věc,“ přiznala Courteney.

„Pokoušela jsem se předejít stárnutí. Někdy to ale zkoušíte, a když se pak podíváte na svoji fotku, řeknete si: ‚Bože, vypadáš strašně.‘ Udělala jsem věci, kterých lituji. Není to ale vždy jen o vzhledu, takže teď mám nové motto: ‚Prostě to nech plavat,‘ “ dodala herečka, která je zasnoubená s o dvanáct let mladším muzikantem Johnnym McDaidem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám