Hlavní obsah
Článek

Díky natáčení letních dílů seriálu Ulice v exteriéru malebné roubenky ve středních Čechách si jejich aktéři bezvadně užili pár dní mimo ateliéry, kromě krás přírody ale divák bude moci obdivovat i ženskou krásu herečky Anety Krejčíkové (32) alias Gábiny.

Ta se neváhala před kamerou svléknout do plavek. Pokud má některá z hereček seriálu Ulice co dát do košíčků od plavek, je to jednoznačně Aneta Krejčíková. A tak to byla právě ona, kdo se „obětoval“ a shodil svršky.

Byl začátek května, a i když ten den bylo možná tepleji než letos v červenci, jakmile zalezlo sluníčko, chtělo to mikinu. O té si ale Aneta mohla nechat zdát. „Chytli jsme sice krásný víkend. Přes den bylo sluníčko, ale vpodvečer jsme dotáčeli jeden obraz, a to už mi byla dost zima. Ale můžu si za to sama,“ přiznala herečka.

Do večerní plavkové scény se totiž sama připsala. „Do toho obrazu jsem se nacpala, přišlo mi super, kdybych byla v druhém plánu. Jenomže jsem na sobě musela mít plavky, aby to navazovalo na obrazy z odpoledne. Takže jsem si sama na sebe upletla bič,“ baví se s odstupem několika měsíců Aneta. Co by ale pro seriál neudělala a není nejmenších pochyb o tom, že zejména mužské publikum to jistě ocení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám