Hlavní obsah
Článek

Zpěvák David Kraus (44) sice propagoval akci Psí den, jejíž výtěžek je určený mj. pro psí útulky, sám si ale současného psa vybral na inzerát. "Vybral jsem si ho na webových stránkách podle fotky, předtím jsem měl psy z útulků. Řekl jsem si, že si jednou vyberu psa, který se mi bude líbit a dá se u něj předpokládat povaha," vysvětlil, proč si pořídil právě svého buldočka.

"Když jsem si pro něj jel, zjistil jsem, že je narozený ve stejný den jako já," naznačil, že tady jde o osud. A už jim to spolu klape deset let. Zajímalo nás, zda psa rozmazluje víc než přítelkyně. "Já přítelkyně nerozmazluju vůbec, ani nevím čím, a myslím si, že ani není dobré je rozmazovat, protože většinou pak jdou za jiným přítelem. Ale můj pes má krásný život. Já totiž sám žiju jako pes, co se týče stravování nebo uklízení. Potřebuju kolem sebe lidi, kteří se o mne starají, tak se snažím zvládat aspoň toho psa a dopřávat mu to nejlepší," svěřil.

Psa zvládá i co se týče četných pracovních povinností. "Když jsem v divadle, kde jsou psi povolení, je tam se mnou. Rozeznává i to, kde na mě může čekat a kam nesmí. I když už se taky jednou stalo, že vběhl na jeviště, ale nevadilo to. Pak jsou místa, kam nesmí, teď třeba zkouším muzikál Bonnie and Clyde v Hudebním divadle Karlín, tak to Hugo musí zůstat doma. Dává to, ale když už je toho moc, tak se mi pomstí a něco rozkouše. Ale nikdy ho netrestám. Jen uklidím ty rozkousané věci a snažím se být lepším pánem," vysvětlil.

Páníčkovy partnerky snáší prý Hugo dobře. "Výborně. On všechny ženy bere jako moje přítelkyně. Když už se mnou nějaká žena je, tak to bere tak, že už s námi zůstane. Ony ho rozmazlují, což já nedělám, tak je šťastný. Když vidí ženskou, je šťastný. Někdy i víc než já," připustil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám