Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karlovarském filmovém festivalu vyšlo najevo, že herečka Klára Melíšková (44) a režisér a producent Viktor Tauš (42) tvoří už nějaký ten pátek zamilovaný pár.

Fotografové je načapali během vášnivé líbačky, která rozhodně nebyla žádným jednorázovým úletem. Melíšková se totiž rozvádí s hercem Lukášem Hlavicou a Tauš s herečkou Evou Jeníčkovou, Vendulkou utěšitelkou z populárních Básníků.

A jak je vidět, láska jako trám mezi Taušem a Melíškovou nadále trvá. Páreček se objevil na tiskové konferenci k trilogii Jana Hřebejka Zahradnictví, která se natáčí v blízkosti zámku Veltrusy. Melíšková v trilogii s názvy Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník hraje, Tauš má na starosti produkci.

Pár se sblížil při natáčení seriálu Modré stíny. Nějaký čas svou lásku tajili, ale teď už svou náklonnost bez obav vystavují na odiv. Fotografové je zvěčnili, jak se po skončení tiskovky oddávali další vášnivé líbačce. Láska prospívá i Melíškové, jež viditelně omládla a září jako sluníčko.

Reklama

Další články

Načítám