Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka primáckých Krimi zpráv Bára Kozáková, jak jsme již informovali, se krátce po porodu vrátila do práce. Jejím partnerem je Ondřej Holý, se kterým se Bára seznámila na primácké zpravodajské roadshow před dvěma lety. My jsme ji nyní mohli exkluzivně navštívit na focení s dcerou Amálkou, která za týden oslaví šest měsíců od narození.

S přítelem Ondřejem všechno zvládá hlavně díky pomoci rodiny. „Máme velkou oporu v rodičích, kteří nám pomáhají s hlídáním Amálky, když jsme oba v práci. Já jsem se vrátila k moderaci Krimi zpráv, je to moje srdcová záležitost. Mí kolegové Roman Pech a Michal Janotka mi vychází vstříc s plánováním služeb,“ řekla nám Bára.

A kdy nastane ten správný čas na svatbu a na to pořídit Amálce sourozence? „Druhé dítě zatím s Ondrou neplánujeme, ale člověk nikdy neví, necháváme to na přírodě. Svatbu bych si určitě jednou přála, s Ondrou se o tom často bavíme, ale počkáme, až bude Amálka větší, aby si ji s námi mohla užít. Ale myslím, že to také záleží hodně na mém partnerovi,“ směje se Bára.

Bára plánuje i to, že musí shodit posledních osm kilo, které při těhotenství přibrala. „Od příštího týdne se chystám více hýbat, začnu opět s cvičením. Věřím, že to půjde rychle dolů,“ prozradila moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám