Hlavní obsah
Článek

Fandové sitkomu Marta a Věra s Barborou Polákovou (40), Sabinou Remundovou a Pavlem Liškou se mohou těšit na jeho pokračování. Druhou řadu, v níž přibyde nová postava, Česká televize začne vysílat posledního srpna. Novým charakterem bude Broučkova matka ztvárněná Marií Ludvíkovou.

„S tvůrčím týmem Marty a Věry jsme si během první série tu zdánlivě nesourodou trojici hlavních hrdinů dost oblíbili a měli jsme pocit, že postupem času získáváme trochu víc půdy pod nohama v u nás dosud ne zcela probádaném žánru sitcomu. Jsem proto velmi rád, že nás televize pustila do druhé řady, kde se snad naše nabyté zkušenosti zúročí,“ řekl scenárista seriálu Petr Kolečko.

Za pokračování je ráda i ústřední trojice, respektive čtveřice. „Moc jsme se při natáčení nasmáli, zvlášť když mezi nás přišla čtvrtá postava – Marie Ludvíková v roli Broučkovy matky,“ prozradila ‚Marta‘ Poláková a Liška dodává ke své postavě: „Broučka čím víc poznávám, tím víc ho mám rád. Ale ještě ho úplně neznám. Je to dobrodružství, ta jeho hlava.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám